Om Mal Proff

Vi på Mal Proff riktar oss enbart till yrkeshantverkare med fokus på måleribranschen.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av färg och måleriverktyg, tillbehör och spackel. Vårt team är branschkunnigt och vårt mål är att bidra till att du som proffsmålare lyckas med dina projekt.    

Vår verksamhet i Sverige startade under 2023 och i nuläget finns vi i Uppsala, Västerås, Norrköping, Linköping och Örebro.

Våra butiker skall vara naturliga samlingsplatser för alla proffsmålare. Vi lägger mycket kraft på att erbjuda olika former av utbildningar, dema produktnyheter samt anordna olika event och kampanjer. Varje dag står frukosten framdukad och då kan du passa på att snacka med kollegorna i branschen. Vi strävar efter att skapa branschens bästa kundupplevelse för alla proffs!

I Norge är Mal Proff den ledande proffskedjan inom färg och måleritillbehör. I Norge finns det över 80st försäljningsställen och Mal Proff omsätter cirka 1 miljard kronor. Mal Proff ägs av Malorama AS, som är ett helägt dotterbolag till Mestergruppen AS. Mestergruppen är en ledande bygghandelskoncern såväl i Norge som Sverige. I Sverige finns sedan tidigare varumärkena XL-BYGG och BOLIST.

Pressrum Mestergruppen: