Invigning av Mal Proff i Västerås – den andra butiken i Sverige på kort tid

I slutet av april öppnade Mal Proff upp sin första butik i Sverige och Uppsala och igår invigdes den nya butiken i Västerås. Mal Proff fortsätter därmed sin offensiva tillväxtresa.

Under torsdagens invigning fanns Mal Proffs nya VD, Matts Rylander, och hans svenska team samt norska kollegor på plats för att välkomna både kunder och leverantörer.

– Jag är mycket glad och stolt över att, tillsammans med Team Mal Proff, öppna vår butik i Västerås. Det är en toppenfin butik och vi är övertygade om att såväl vi själva som proffsmålarna kommer att trivas här. Vår målsättning är att förenkla vardagen för alla målarproffs och erbjuda branschens bästa kundupplevelse, säger Matts Rylander, VD på Mal Proff Sverige.

Under invigningen av den nya butiken var det full fart och många besökare. På plats fanns även den nya butikschefen och tidigare proffsmålaren, Filip Johansson, som närmast kommer från rollen som butikschef på Caparol i Västerås.

– Det känns jättebra att nu äntligen få slå upp dörrarna till den nya butiken, den andra på kort tid. Vi ser fram emot att välkomna alla proffsmålare och bidra till att de får produkter och råd som hjälper dem att lyckas med sina projekt. Frukost serverar vi varje dag och här finns också fina möjligheter att äta sin lunch. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär, säger Filip Johansson, Butikschef Västerås.

Läs mer: Se bilder från butiken i Västerås

mal-proff-vasteraas-4.jpg

Som ytterligare ett led i sin satsning har Mal Proff anställt Fredrik Brokmark som utesäljare. Fredrik har arbetat i branschen i hela sitt liv och är ett välkänt ansikte för många. Fredrik kommer närmast från Saint-Gobain där han haft flera olika roller, alltid med fokus på proffsmålare inom Europa. Fredrik har också arbetat som proffsmålare i många år.  

– Jag såg en fantastisk möjlighet att få vara med och introducera och bygga Mal Proff i Sverige. Vi har ett unikt koncept som vänder sig enbart till proffssegmentet. Jag är redan i full gång med att kontakta och besöka kunder och ni är mer än välkomna att höra av er, säger Fredrik Brokmark, Utesäljare Mal Proff.

Se mer om Mal Proff Västerås.

Efter sommaren tar Mal Proff nästa steg och öppnar en butik i Norrköping och ytterligare butiker är planerade.  

– Vi fortsätter vår resa med fler butiksetableringar och Team Mal Proff växer. Vår ambition är att varje kund skall känna sig prioriterad, få all den hjälp man behöver, finna de produkter man söker och ha det riktigt trevligt hos oss! Proffsen ska alltid uppleva att vi finns där för dem, och bara för dem. Vi söker fler kollegor som vill vara med på resan och bygga Mal Proff i Sverige. Gå gärna in på vår hemsida och se vilka spännande möjligheter Mal Proff erbjuder, avslutar Matts Rylander.

Mal Proff är en del av Mestergruppen, som är en ledande bygghandelskoncern såväl i Norge som Sverige. I Sverige finns sedan tidigare varumärkena XL-BYGG och BOLIST.

Kontakta oss

Svederusgatan 1, 75450 Uppsala

Telefon: 018 430 63 20

kundservice@malproff.se

Tjänster

Följ oss på Facebook

Gilla!